Интелегенцио, нападај!

Денес сме сведоци на еден куп афери, препукувања, закани, и тоа не на било кој туку во раководството на државата, од која ситуација страдаат само марсовците, мала шала, народот страда.. па ако студентите, младите интелектуалци не се кренат да се расчисти целата работа т.е. еден вид на револуција, џабе ќе си пекаме на сите страни и ќе дробиме празна слама, што би било ако би било.

п.с. знам дека од ова нема фајде, ама ми дојде да го напишам да видам како ќе реагира младината… :):):):):)

Advertisements

~ од мистер ШЛАЈФка на Март 16, 2007.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: