Селски Македонски Конгрес

Поздрави за господинот Петров, што најпрв се сети дека МП„Ц“ треба да издава томоси за автономија и да прогласува автокефалија на други православни цркви. Само човек може да му се чуди на умот. Господ нека му е напомош.

Advertisements

~ од мистер ШЛАЈФка на Јули 13, 2007.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: